Vifter og aircondition

Ikke forstyrr! Skolearbeid pågår! 20160818_095505

På tiden i Asia har jeg blitt veldig glad i AIRCONDITION!!! Det er DEILIG å gå inn der det er kaldt og man ikke koker. Hver dag er det kokende varmt ute og jeg går ofte å tenker på å kjøpe min egen, bærbare, elektriske vifte. Men nå over til noe annet! Jeg skal på KINO i kveld og se “Dyrenes hemmelige liv” på engelsk. Det blir engelsktimene i dag… 🙂 Forresten dere burde se filmen One Piece. Den var kjempekul – spesielt på japansk språk! 🙂 Takk og farvel, farvel, takk og farvel!

4 thoughts on “Vifter og aircondition

  1. Litt behagelig “skolepult” du har 😉 Ha, ha!
    Forresten; Aircondition: Kan du ikke bare kjøpe deg ei sånn vifte som politimennene der nede bruker? Så får du samtidig trent armmusklene………så de blir kjøttbolle-vifte-muskler. Altså en vifte av kjøttboller!? Nei, nå tuller tante fælt! Håper du hadde en fin engelsktime på kino. Stor klem ❤

    Like

    • Takk filmen var bra men jeg er ikke akkurat ekspert i Engelsk ennå men jeg satser på å bli det i løpet av året. Klem Luna Noor Winnem

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s