Luna Noor om Thailand

Dette er en statue fra flyplassen i Bankok

20161113_065210

Vi dro fra Vietnam til Thailand. Vi skilte lag på flyplassen. Jeg og mamma ble i byen der flyplassen var mens pappa, Emeric og Ib dro til Hua Hin. Der bodde pappa på ett hotell mens Emeric og Ib bodde på et annet et. Forresten; Bangkok er hovedstaden i Thailand og er den mest besøkte byen av turister i hele verden. Jeg og mamma ble i byen på grunn av tennene hennes. Så jeg og mamma var i Thailand i en dag før vi til Serbia. Jeg la ut et innlegg for ganske lenge siden om Serbia. Etter vi hadde vært i Serbia dro vi tilbake til Thailand. Jeg, mamma, pappa, Emeric og Ib møttes i Pattaya på et VIDUUUUUNDERLIG hotell der pappa hadde bestilt med basseng på toppen! Dere skal få se bildene snart. Hotellet hadde en magisk frokost. Jeg spiste mest pølse og egg. På hotellet hadde også de mange akvarium. Det var også veldig varmt der! Huff – jeg er ikke så veldig glad i at det blir for varmt!!! Men det er artig å bade likevel. 🙂

This slideshow requires JavaScript.

——————

For å få litt spenning på denne turen dro vi på Zip-lining i regnskogen ikke langt unna. THAT WAS AWSOME!!! Etter Zip-liningen dro vi på en type dyrehage bare at mesteparten av dyrene var frie uten bur eller sånne ting.

This slideshow requires JavaScript.

I Bangkok hadde nettopp kongen dødd og alle sørget og var lei seg. Han må ha vært en veldig god konge! Mamma og pappa ville at vi skulle se på mange forskjellige tempel. Det syntes jeg var kjeeeedelig! Men de var jo fine da!

This slideshow requires JavaScript.

Bangkok var en veldig stor by og det var mange store hotell og bygninger der. For å dra inn til byen dro vi med elvebåter. Vi dro til gågater og kjøpesenter. Vi var også på kino. Filmen Moana hadde akkurat kommet så den så vi på engelsk. Den var kjempefin! Når vi var i Bangkok hadde de også “Koz-playdager”. Da hadde mange kledd seg ut som sin favoritt animasjonsfigur. Vi hadde fått oss en favoritt-restaurant der vi spiste en veldig god Cæsar-salat! Nammm!

This slideshow requires JavaScript.

Før vi dro fra Bangkok dro vi på et kult kveldsmarked som het “Asiatique riverfront” med mange artige aktiviteter for barn og voksne. Jeg kjørte ATM og Emeric og jeg kjøpte oss ukuleler (små gitarer). Jeg har lært meg å spille litt på den nå.

This slideshow requires JavaScript.

 

6 thoughts on “Luna Noor om Thailand

 1. Hei igjen Luna Noor og dere andre!😀Tusen takk for nok en “herlig” beskrivelse av dine utrolig fine opplevelser!👍🏻 Så morsomt og fint å lese og ikke minst alle flotte bilder og videoer dere legger ut.😀👏🏻 Så morsomt å få “dele” dette med dere og du er kjempeflink å skrive, Luna Noor!👏🏻👍🏻 Tenk på alt du lærer! Helt fantastisk!👍🏻 Skjønner at du kan synes noe kan bli kjedelig, men templene er helt fantastisk vakre.👍🏻 Og så masse vakre blomster også! Ellers synes jeg Emeric var toppen dristig og modig som hadde dette kjempesvevet da han (igjen) hoppet strikk!👏🏻 Ordentlig tøffing som tørr dette!👏🏻
  Hils alle og fortsatt god tur! Du/dere er superflinke og tøffe!!!👍🏻
  Hilsen og klem fra tante Greta

  Like

  • Hei igjen tante Greta!
   Ja, jeg lærer mye på denne turen. Nå har jeg lært mye om land, verdensdeler, historie, religioner, språk og hovedstader. Jeg gleder meg likevel mye mer til å komme hjem til venner. Varme klemmer fra Luna Noor og gjengen! 🙂

   Like

 2. Hei, hei!😀 Tenk så tøff du er(!). 👏🏻 Blir helt “matt og mo” i kropp og sinn ved å se at du tør å zippe!!!👍🏻 Du er jamen tøff altså!👍🏻👏🏻
  Du skriver så godt IG det er så herlig å se hvor blid du/dere er på alle bilder og videoer.😀 Tydelig at dere har det helt topp og stortrives!
  Morsom video fra dyreparken og du er så nusselig i “apedrakten”!😍
  Med alt du nå har erfart tenker jeg du må skrive din neste bok når du kommer heim.👌🏻 Eller kanskje det bli film?😀 Noe veldig bra må det jo bli av alle disse fine og fantastiske opplevelser!😀👏🏻 All grunn til å la så mange som mulig få ta del i dette, tenker jeg!
  Ha det godt og jeg ser virkelig fram til videre reisebrev!
  Hils alle! Klem

  Like

  • Hei Hei te dæ å!
   Æ syns de e kjæmpegøy å zippe – æ. Jepp vi e oftest gla som nånn røe pandaa. 🙂 Takk at du skriv at æ e tøff, det sætt æ stor pris på. Æ tror ikke de blir nå bok eller film, men mann veit aller. Takk for at du læs innlæggan mine. SOOOOOOOOORE klæmma fra alle oss te dåkker. 🙂

   Like

 3. Hei Luna ❤
  Så flott å lese om dine opplevelser igjen. Skjønner godt at du synes det var kjeeeeeedelig med alle de fine templene, men du opplever jo mer enn tante noen ganger kommer til å gjøre i hele sitt liv. Tøff er du!
  Og så mange artige og fine bilder du viser oss som sitter her i snøfokk i Norge! Tusen takk 🙂
  God tur videre, snuppetuppa ❤

  Like

  • Kjære tante Astrid og onkel Bjørn 🙂
   For det første, takk for at du leser mine innlegg. For det andre, så kan du også finne ut at, wow, kanskje jeg skal reise jorden rundt. Kanskje du og onkel Bjørn finner ut at dere skal besøke de KJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEELIIIIIIIIIIIGE templene også! 🙂
   Uansett hva det blir, takk for at du synes jeg er tøff. DET liker jeg!
   Bare tuller. Håper dere har det fint, mange store klemmer til deg, onkel Bjørn og de andre! 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s