Luna Noor om Peru

Noen bilder fra Machu Picchu og Amazonas

This slideshow requires JavaScript.

Vi landet i Lima, hovedstaden i Peru, sent på kvelden. Etter å ha hentet bagasjen skulle vi ta en taxi hotellet. Sjåføren sa at det var mye mange barer og natteliv, så han kjørte oss til et annet hotell. Siden vi ikke hadde bestilt og at det var veldig sent, ble det kjempedyrt for et veldig dårlig hotellrom.

Dagen etter dro vi til Cusco hvor vi møtte Emeric og Snorre!!! Cusco var en veldig interessant by og hadde mange uvanlige ting. Emeric og Snorre hadde vært i Cusco noen dager så de viste oss rundt.

This slideshow requires JavaScript.

Etter noen dager dro vi opp med en minibuss til et sted hvor vi skulle begynne å gå opp til landsbyen ved Machu Picchu. Vi gikk i 3 timer for å komme til landsbyen og 10 min for å finn hotellet. Neste dagen begynte vi å dra opp til Machu Picchu. Det tok ca. 1 time og 30 minutter. Men alt var verdt det når vi kom opp fordi vi fikk ta bilder med lamaer, mens mamma syntes det var verdt det på grunn av utsikten – “boring!!” 😦 Samme dagen dro vi helt ned og tilbake til der vi kom fra dagen før. Det tok ca. 5 timer. Vi dro tidlig fordi minibuss-sjåføren sa at vi måtte være der til et visst tidspunkt og vi kom 3 min før tiden han hadde sagt, men vi ventet i ca. 2 timer før bussen kom 😦 . Mamma syntes sjåføren kjørte fort i svingene og sa i fra om det, men det tok sikkert 1 time mer!!! Vi hadde veldig lyst til å dra på Rainbow-mountain men det ble ikke nok tid.

This slideshow requires JavaScript.

Etter dette dro Emeric og Snorre fra Peru til Spania mens jeg, mamma og pappa dro fra Cusco til et sted i Peru som het Iquitos. Vi dro bare til Iquitos på grunn av 1 ting “trommevirvel” for å dra til Amazonas som var det kuleste “ever”. Vær klar for en helt rå historie om Amazonas!!! Vi spiste Piraja som var overaskene godt. Vi dro rundt med en båt og dro inn i skogen og møtte en ekte Indianerstamme. Vi fikk prøve å blåse i et rør som hadde en pil med giften fra en frosk. Dette var måten de jaktet på og fikk mat til å leve. Vi kjøpte 2 miniversjoner av dette røret. En annen dag dro vi rundt i en annen del av skogen med så mange mygg som jeg aldri har sett før. Jeg fikk to fjær av en papegøye som levde med oss i huset vi bodde i jungelen i. Siste dagen var den kuleste dagen, jeg fikk ha en svær Boa Constrictor (også kalt Anakonda eller kvelerslange) rundt halsen, jeg fikk holde dovendyr og ha aper rundt armer og ben.

This slideshow requires JavaScript.

Men så var det tid for å dra tilbake til Lima. Når vi kom tilbake til Lima hadde mamma og pappa planlagt enda mer sightseeing, ÆSJ!!! Jeg måtte  være med å se på kirker, parker, street art, statuer og gamlebyen der det var mange kjedelige byggverk

This slideshow requires JavaScript.

Nå er det nok for denne gang!! Jeg har vært litt dårlig til å poste i det siste, men det kommer til å bli mange nå!!! 😉

4 thoughts on “Luna Noor om Peru

 1. Flott fortalt, Luna Noor. Akkurat slik som du opplevde det 🙂
  Det dovendyret var bare helt amazing……….Love it!
  Vi gleder oss veldig til å se dere i Norge igjen ❤

  Like

  • Thank you so much aunt Astrid!!!<3

   Dovendyret var det beste, ja.

   Gleder meg til å komme tilbake til Norge og treffe dere også. 😉

   Store klemmer til dere fra oss

   Like

 2. Fantastisk!👍🏻Må si du er tøff med dyrene – og spesielt med å ha slagen rundt halsen!!!Dette hadde ikke jeg gjort!!!
  Ellers går jobjordomseilingen snart mot slutten og dette må jo ha vært den STORE opplevelsen!!! Jeg tenker stadig på hvor mye du ha lært!
  Hilsen og klem

  Like

  • Tusen takk, tante Greta!

   Å ja nå er det snart over og jeg gleder meg til å treffe alle venner og familie igjen!! Hvordan greier du å lage “tommel opp”?

   Supervarme klemmer fra Luna Noor

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s