Busan i Sør-Korea

20160812_173919I Busan er det veldig vanlig å kjøre moped på sykkel og gangveg. Der kjører folk litt uforsvarlig og fort. Mange biler kjører på rødt lys og grønn mann i fotgjengerfeltet. De har en fin strand og lunken sjø som er deilig og bade i. I Sør-Korea lager de telefonen Samsung de lager også bilene Hyundai og Kia. Vi har vært på et kjempefint akvarium der det var mange djevlerokker og haier. Det hjelper veldig med vifter hvis man skal kjøle seg ned i varmen ute. Når man drar ut føles det ut som om man drar inn i en badstue. Det kan bli ca.38 grader. Det er mange buddistiske templer her omkring. De bruker masse gull og buddafigurer. Absolutt alle som kommer fra Sør- Korea har brunt eller svart hår.

20160812_172734Luna Noor live fra Sør-Korea

2 thoughts on “Busan i Sør-Korea

 1. Heia Luna-snuppelura ❤
  Så godt å høre at du opplever så masse og at du koser deg!
  Det var veldig koselig å se deg "live på skjerm" sammen med mamma og pappa i dag :)…….helt på den andre sida av verden, og midt på natta hos dere.

  Vi koser oss med alle de flotte bildene av deg og dere som er her på bloggen.
  Hahaja, kan tenke meg at du og mamma skiller dere ut i Sør-Korea (og i Afrika) med langt lyst hår. Du får jo skikkelig oppleve at det ikke bare er masse forskjellige land, men at menneskene i hvert land og hver verdensdel har sine særegne farger og utseende.

  Gleder meg til neste blogginnlegg fra deg.

  Masse klemmer fra alle oss i Narvik (forresten; du kan også godt gi en klem til Emeric og Ib med hilsen fra oss 😉 )

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s