5 thoughts on “Birthday

  • Tuuuusen takk, Aud Perly! Så hyggelig med melding fra deg. Ja nå har vi det utrolig kjekt. Nyter å oppleve veldig mye forskjellig fra dag til dag. Forsøker å nyte alt – uansett om det er hyggelig eller små barrierer som må overvinnes. Nå har vi bestemt oss hvor vi skal være i Vietnam… Landet ser helt magisk ut! Nå koser vi oss i Xi’an i Kina som var hovedstad i lang tid. Veldig mye av begningene ser ut som i byer hjemme, men de som er historiske er bare helt nydelige. Rundt gamlebyen går det en 15 km lang mur som er 12-15 meter bred. Varm klem Siv Johanne

   Like

  • Tusen takk, Greta! Så koselig det er å få slike meldinger på bloggen fra deg. Setter stor pris på det. Jeg hadde en kjempefin dag, ja. Vi var på et utrolig fint show som jeg kommer til å legge ut på bloggen om litt. Ellers har vi sett på de 2500 terrakottakrigerne som ble oppdaget i området på 1970-tallet. Helt utrolig pene er de. Gjerne søk de opp på nettet. Bilder kommer uansett om litt. Varm klem Siv Johanne med familie

   Like

 1. Hei, hei!😀 gratulerer så MYE med gårdagen, Siv!🌹 Regner med den ble både fin og minnerik! Og helt sikkert noe godt å spise! Herlig å ha vandret på muren også kan jeg tenke meg!👍 Fantastisk!😀 Litt dumt dette med språket, men det har jeg hørt før av andre som har besøkt byen og landet. Dere er så tøffe og jeg må bare gjenta at jeg følger dere med største fornøyelse!!!👍👏 God tur videre til nye og spennende opplevelser!😀

  Like

  • Fikk du denne, Great! Ble litt tull i Kina…

   Tusen takk, Greta! Så koselig det er å få slike meldinger på bloggen fra deg. Setter stor pris på det. Jeg hadde en kjempefin dag, ja. Vi var på et utrolig fint show som jeg kommer til å legge ut på bloggen om litt. Ellers har vi sett på de 2500 terrakottakrigerne som ble oppdaget i området på 1970-tallet. Helt utrolig pene er de. Gjerne søk de opp på nettet. Bilder kommer uansett om litt. Varm klem Siv Johanne med familie

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s