Luna Noor om Zanzibar i Tanzania

20160629_182817

Vi tok mini-fly fra Dar-Es-Salaam til Zanzibar. Jeg trodde det skulle bli veldig ekkelt, men det var kjempeartig. Vi så en ganske uvanlig by og en nydelig solnedgang. Når vi dro over havet dro vi så lavt at vi hadde et vindu halvt åpent. Vi måtte ikke ha oksygen og det var bare plass til ca. 10 stykk i flyet med 1 pilot. Når vi kom til Zanzibar kjørte vi ca. i 1 ½ time før vi kom til villaen vi skulle bo i. Jeg møtte 3 jenter og en lillebror vi fant opp sandballkrig og det var mange som ble med. Regelen var at vi skulle kaste på føttene og ikke noen andre steder. Men når noen gutter ble med, kastet de i ansiktet og i håret mitt. Det var kjempeartig, men vi ble veldig skitne og måtte dra ut i havet for å vaske oss etterpå

.20160701_170258

2 thoughts on “Luna Noor om Zanzibar i Tanzania

  1. Herlig!😀 Så flink du er til å fortelle!😀 Høres ut som det var riktig morsomt med denne leken og de nye vennene.😀 Etter bildet å bedømme ser det ihverfall sånn ut!😀 Nå når du er på denne reisen i alle (eksotiske) land og store byer og får alle disse fantastiske opplevelsene, tenker jeg at nå blir det kanskje ei ny bok!😀 Jeg syns du er kjempetøff, Luna Noor!😀👍👏 Ønsker deg og dine fortsatt god tur med masse fine og flotte opplevelser!!!😀 Klem

    Liked by 1 person

    • Tusen takk tante Greta. Jeg prøver så gått jeg kan. Om det blir noe bok får tiden vise. Jeg har to slagord og det er ROSENKÅL og BASJKLOMP. He, He klem Luna Noor

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s