Luna Noor om Serengeti i Tanzania

20160707_093946

Vi våknet tidlig på morgenen jeg var kjempetrøtt mens mamma spiste Nero. Vi skulle dra til Serengeti for og se på ville dyr. Vi så løver, sebraer, villsvin, hyener, antiloper, bavianer og mange andre dyr. Første natten når vi skulle ligge i telt kom ikke sjåføren med teltet. Han hadde fått motorstopp på veien til Serengeti. Det kom noen og reddet han etter vært. Vi fikk låne et telt. Det var hyener og slanger utenfor teltene. Vi møtte en svensk dame inn på doen og hun var veldig trivelig. Vi fikk veldig god mat fordi vi var vegetarianere da. Etter vært når vi dro til en annen leir var det bare arabisk do som betyr at det bare var hull i gulvet å tisse i. Æsj. Bjørnis var med på oppdrag. 🙂

20160704_094934

 

2 thoughts on “Luna Noor om Serengeti i Tanzania

  1. Hjelp!😧 For en opplevelse! Så masse dyr og så attpåtil ha de utenfor teltet om natta! Hvordan kunne dere sove da?😗 Jeg blir litt skremt bare av å høre om dette!😁 Det må ha vært både spennende og skremmende!😀 Morsom lesing og veldig flott at det er du som forteller! Du er så flink!!!👏👍 Hils alle og husk å være forsiktig!😀 Klem

    Liked by 1 person

    • Serengeti blir nok det skumleste, ja. Hvis ikke India blir skummel også… Men jeg gleder meg til å ri på elefanter. Klem Luna Noor

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s