Luna Noor om Australia

Først dro vi fra Bali i Indonesia til Sydney i Australia. Vi hadde leid oss en bil og kjørte rett til Gold Coast. Det tok ca. 10-11 timer. Vi sov på et hotell. Når det var morgen betalte vi og dro videre for å besøke familie fra pappas side. De het Kaylene og Jim. De hadde 2 hunder og 1 barn som het Lucinda. Hun hadde en mann som het Damon. Den dagen dro vi inn i skogen med Damon, Lucinda og Kaylene. Lucinda sa at hvis man så en slange skulle man gå forsiktig bort, eller som hun sa det, “leave them alone”. Vi så på mange fine blomster og en nydelig utsikt.

This slideshow requires JavaScript.

Etter det dro vi til en dyrepark. Der så vi mange forskjellige dyr. Vi så koalaer, slanger, fugler, krokodiller, kenguruer og øgler. Vi så på et slangeshow der de forklarte ting om slanger. Det gøyeste med showet, var at på slutten fikk en jente dra opp på scenen og ha en slange rundt nakken. Uheldigvis ble det ikke meg.

This slideshow requires JavaScript.

Etter dyreparken dro vi til Sunshine Coast. Vi kjørte Emeric til hostellet og fant fram til hotellet vi skulle være på. Jeg, mamma og pappa skulle bare være en natt før vi dro videre, mens Emeric skulle være igjen med Lina og surfe i en uke.

Vi dro videre til Fraser Island. Vi møtte to norske folk som het Kristine og Kristian. De hadde en liten baby som het Ulla. Hun var søt. Vi var sammen på øya. Jeg møtte også tre jenter på hotellet fra Sveidts. De var kjempesnille. Sophie var 7, Salome 9, og Philomena 11. Vi badet masse sammen.

This slideshow requires JavaScript.

Når vi var ferdige på Fraser Island, dro vi til Airlie Beach. En av de kule tingene som skjedde der, var at mamma hoppet i fallskjerm. Vi sjøraftet fra Airlie Beach til Whitsunday Island. Det var veldig gøy. Vi snorklet også, men vi måtte ha på oss drakter fordi det var små maneter som var livsfarlige å få på kroppen.

This slideshow requires JavaScript.

Da vi kom tilbake til Sunshine Coast, delte vi en leilighet med Kristine, Kristian og Ulla. Emeric prøvde å lære mamma hvordan man surfer mens jeg og pappa surfet på magen med et bodyboard. På den siste kvelden så mamma, Emeric og Lina en film om en Indisk gutt. Han hadde mistet familien sin, men fant dem igjen når han ble 25 år. Da hadde han bodd i Australia i 20 år. Han hadde sovnet av på togstasjonen når han var 5 år, og blitt adoptert bort.

This slideshow requires JavaScript.

Til slutt dro vi tilbake til Sydney. Da ble det varmebølge og vi hadde 45 grader i skyggen. Tenk deg hvor mye det var i sola! Emeric bodde på et Hostel med en venn som het Håvard. Vi gikk rundt i byen i en park og til operahuset. Vi så også på en musikal som het Aladdin. På Bondi Beach var det så varmt at jeg holdt på å dø! Vi bodde siste natta på en gutteskole. Den natta var det så varmt at jeg nesten ikke fikk sove. Og som Emeric sa; “Håvard og den forbaskade Coockies and Cream’en sin”.

This slideshow requires JavaScript.

Da var jeg ferdig for denne gang! God helg! 🙂

2 thoughts on “Luna Noor om Australia

 1. Hei søta,
  ……og nok en helg er over! 1. mai i dag, og her i Narvik har vi sludd, vind, snø og uvær rundt hushjørnene 😦
  Du skriver så utrolig bra! Kjempeartig å lese om dine opplevelser. Og for noen opplevelser!!!
  Tenk å møte familie i Australia og få venner som Kristine, Kristian, Ulla og de tre jentene fra Sveits. Oppleve en mamma som………….hopper i fallskjerm. Wow!
  (det er forresten Katrine sin store drøm……men hun vil ha noen å gjøre det sammen med 😉 )
  Tenk å snorkle med livsfarlige maneter tett på kroppen……

  Gleder meg til å høre om resten av turen ❤

  Store klemmer fra tante ❤

  ps: Mammas bilder og opplevelser fra Peru var amazing lesing ❤

  Like

  • Hei Astrid!!!
   Så dumt at dere har uvær 😦 Og ja det var veldig kult og få såååå mange nye venner!! 😉
   Mamma var ganske kul, ja og vist Katrine vil i fallskjerm er det bare å komme til Australia eller New Zealand og hoppe i vei!!!
   Mener du at hun vil ha med noen på sin egen alder? for det får hun ikke, mann kan bare dra med en person og det er en ekspert. Men de kan dra opp i samme fly. Jeg friket nesten ut når vi var og snorklet både på grunn av at det var bobler som lignet på maneter og fordi vi var kanskje en halv meter langt nede med mange koraller som kunne dø hvis vi rørte dem.

   Store klemmer fra hele familien!!! 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s