Luna Noor om Indonesia

Vi koser oss i bassenget på hotellet på Bali

This slideshow requires JavaScript.

Først dro vi fra Filippinene til Bali i Indonesia. Vi dro til et hotell som Bertha og Lina bodde på. Bertha er en dame på mammas keramikk og Lina var barnet hennes. Vi var mye med de to. Emeric og Lina dro ofte og surfet mens vi andre holdt på med yetski. Vi var også masse med Maryann. Maryann er tanten min. Vi gikk turer om morgenen og så viste hun oss andre steder på øya. En annen dag dro vi på stranden og fant en VVVVVEEEEEEEEELLLDIIIIIIG god restaurant med god god laks. Etter det første hotellet dro vi på et hotell som het Aurelia. Maten vi fikk til frokost var kjempegod! Til frokosten fikk vi en croissant, to loffer og et toastet grovbrød pluss litt frukt og yoghurt. Det var bra wifi der :-).

This slideshow requires JavaScript.

Neste hotell vi var på het Swiss. Det var pappa som bestemte at vi skulle på det hotellet. På Bali mest på Casablanca og danset med Maryann. Vi hadde nyttår 2017 – 7 timer før dere 2016-NANANANANA. Ok bare tulla! Men vi hadde nytt år 7 timer før dere. That’s the truth.

This slideshow requires JavaScript.

Men uansett – etter feiring av nyttår leide vi en bil og kjørte til et sted der vi skulle rafte. Det var drittgøy. Dere får se en super video etterpå. Neste dag dro vi til Amed Beach. Der snorklet vi.

This slideshow requires JavaScript.

This slideshow requires JavaScript.

Etter alt dette dro vi til en øy ved siden av som het Java. Vi så mange rismarker. Der dro vi også til to tempel. Det ene het Pram Banan og det andre het Borobudur. Templer er så kjedelige, så jeg gidder ikke fortelle noe om det, dere kan heller se på bildene.

This slideshow requires JavaScript.

Men etter de kjedelige templene dro vi på et fjell der vi fulgte Goggle maps. Vi skulle til Bromo, en aktiv vulkan. De veiene goggle maps mente var de raskeste var jo motorsykkel-veier. Men eendelig kom vi til stedet der vi skulle ta en bil for å dra opp på vulkanen. Men pappa oppdaget at han ikke hadde nok penger til bilen, så han måtte sitte på en motor-sykkel til en ATM. Så fikk vi nå dra med bilen. Men det som var høydepunktet, var at vi fikk ri hest opp til vulkanen. Det var kjempegøy og når jeg sier kjempegøy, mener jeg kjempegøy!!!

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s