Luna Noor om Argentina

Her er vi på ridetur i Mendoza

Noen blinkskudd fra Argentina

This slideshow requires JavaScript.

Alt startet med at vi landet i Buenos Aires (hovedstaden). Da hadde vi kjørt fly i ca. 1 ½ timer fra Santiago i Chile. Det var skjermer på flyet så jeg prøvde å se en ny film som het Sing. Men den varte nesten i 2 timer så jeg fikk ikke se hele filmen. Og når vi landet begynte spenningen. Vi leide en bil og kjørte til Rosario. Gjett hvorfor. Vi dro til den beste fotballspilleren vi vet om. Nemlig Messi, Yeey, mmm, ikke så yeey likevel, vi dro bare til Messis hus. Men fortsatt litt yeey. 😊 Vi fant nøyaktig hvilket hus og fotballbane selv om det var sikkert 20 baner, vet ikke jeg. 😐

This slideshow requires JavaScript.

—————-

Etter alt dette Messi styret dro vi til Cordoba for å natte over. Neste dag dro vi videre til et sted rett utenfor Cordoba hvor en tapper frihetskjemper hadde bodd. Han het Che Guevara. Noen hadde gjort om huset hans til et museum men det var stengt. Yippi!! 😊 Pappa sa at Che Guevara hadde dødd på Cuba. Etter å ha vært inne på en butikk om Che Guevara dro vi til Mendoza hvor vi skulle ride hest. Denne gangen fikk pappa være med.😊 Vi fikk lov til å springe fort og vi dro på en vingård. På vingården skulle mamma og pappa se på fargen lukte og smake. Jeg hev meg med og luktet på vinen. Den første luktet kirsebær, den andre luktet skogsbær og den tredje luktet plomme eller fersken. Jeg fikk rett på alle. Mamma hadde betalt for en vin smaker-pakke med sjokolade, så jeg fikk sjokoladen. Ha,ha 😊 Damen som viste oss rundt spurte om jeg ville jobbe der fordi jeg hadde så bra nese. Det var bare på tull hvis dere tok det seriøst. Etter rideturen fikk vi grillet kjøtt som sto og ventet på oss. Vi fikk blodpølse som ikke var godt, vi fikk spareribs, kjøttpølse, en type biff og til dessert var det bananer med krem. Namm. 😉

This slideshow requires JavaScript.

Dagen etter kjørte vi hele veien tilbake til Buenos Aires. Vi brukte hele dagen. Når vi endelig kom fram dro vi rett i sengs. Vi oppdaget at hovedstaden var vakker, hadde mange kaféer og street-art og så besøkte vi en dyrehage midt i byen og en kirkegård der Eva Peron (Evita – skuespiller og gift med president Peron) var gravlagt. 😉 Hade!!!!!

This slideshow requires JavaScript.

 

2 thoughts on “Luna Noor om Argentina

 1. Hei og hopp; du er topp!
  Haha, så kult og se også Ole ridende til hest 🙂 Det der hadde ALDRI onkel Bjørn gjort; han er LIVREDD hester!

  Så du er ikke blitt vinsmaker…….men vinsniffer 😀 Det var nå flaks at de i alle fall hadde sjokolade som du kunne smake på 😉

  See you soon your little moon ❤

  Like

 2. Hei!😀
  Morsom lesing og jeg blir så imponert over alt du prøver/utforsker!😀 Og så tøff du er i forhold til nærkontakt med alle slags dyr!👏🏻👏🏻👏🏻 Skjønner ikke du tørr!😑
  Vet dere har avsluttet “touren” og jeg takker for alle vakre bilder/videoer og flotte historier!😀 Det har vært en eventyrlig reise!😀 Tusen takk til dere alle!😀
  Ønsker dere alle velkommen heim og håper dere vil finne dere vel tilrette med hverdagslivet her igjen!
  Igjen tusen takk for at jeg/vi fikk muligheten til å ta del i dette!😀
  Klem

  Tante Greta

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s