Luna Noor om Chile

Noen bilder fra Valparaìso

This slideshow requires JavaScript.

Vi landet på flyplassen i Santiago (hovedstaden i Chile) på morgenen, og kjørte leiebil til Valparaíso. Der skulle vi møte min onkel Daniels onkel som het Camillo. Vi var veldig uheldige første dagen fordi leiligheten vi hadde leid var ikke ledig like vel. Da måtte vi først kjøpe sim-kort til telefonen, så gå på internett på telefonen og bestille ny leilighet for 3 netter. Vi brukte hele dagen på å få kommet oss inn i leiligheten. Sent på kvelden kom vi oss endelig inn og vi var dødstrøtte. Men pappa begynte å lage middag, så vi fikk oss litt mat før vi stupte i seng.

De neste dagene var vi i Valparaíso hvor vi så oss rundt i byen og koste oss på stranden i Viña del Mar.

 

——————-

Camillo viste oss rundt i byen og var kjempehyggelig – selv om han bare snakket spansk. Han viste oss gondolene, street-arten, havnen og kjente bygninger. Jeg fikk en fuglefløyte på havnen. Når vi tok vann i den og blåste hørtes det ut som skogsfugler. Vi spiste også en god middag på havnen sammen med Camillo. Navnet hans uttales Kamijo. På spansk uttales 2 l-er som j.

This slideshow requires JavaScript.

Vi spiste også noe kjempegodt som mamma er veldig glad i – «trommevirvel» chorros!!! Namm. Noen var med Nutella på og noen var med syltetøy eller melis.

This slideshow requires JavaScript.

Når vi var på stranden laget jeg et sandslott. Da ville en liten gutt være med, så jeg lot ham få lov. Etter vært kom det en liten jente som også ble med. Når vi ble ferdige med sandslottet, hoppet vi på det og ødela det. 🙂 Jeg hadde ikke på bikini så jeg vasset bare i vannkanten. Jeg snudde meg på grunn av at mamma skulle si meg noe, men da kom det en kjempestor bølge over hele meg… Så jeg måtte gå våt hjem.

This slideshow requires JavaScript.

De siste dagene var i Santiago. Der dro vi i en park med trenings apparat, vi prøvde alle, det var gøy. Vi dro på et svært kjøpesenter og så filmen «La Balla y La Bestia» (Skjønnheten og udyret) på engelsk. Da var det bra for denne gang fordi vi gjorde ingenting mer. Bye, bye!!!

This slideshow requires JavaScript.

1 thought on “Luna Noor om Chile

 1. Hei Luna
  Så flott det ser ut her! Og så er det jo kjempebra å bli guidet rundt av noen som virkelig kjenner byen.
  Den parken med treningsapparater så gøy ut; der hadde nok Katrine likt seg godt 😉

  i dag var det postkort fra dere fra da dere var på Cuba i bestefar si postkasse……han får det i morgen når vi drar til Botn 🙂
  ………og i dag er det bare en uke til vi ses igjen i Botn ❤ Vi gleder oss!

  Klemmer til deg og mamma og pappa

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s