Luna Noor om Brasil

20170416_105200

Absolutt aller først kom vi på flyplassen i Sao Paulo. Så skulle vi overnatte på flyplassen mend det fikk vi ikke lov til. Bare de som skulle dra videre med fly neste morgen kunne være der, men det var ikke interessant. Den første kule tingen vi gjorde var den verste tingen vi gjorde. Vi dro på sukkertoppen. Det var så varmt at jeg trodde jeg ville dø. Det verste var at det var veeeeeeeeeeldig lang kø. Heldigvis var det litt skygge. I køen gikk vi forbi en butikk med veldig mange kule dame-skulpturer. Det var også noen kule fugler laget av glass.

This slideshow requires JavaScript.

Når vi endelig hadde kommet på heisen/gondolen var det en ganske fin utsikt. Når vi hadde kommet av toppen ble jeg så skuffet for vi hadde bare kommet til det fjellet ved siden av den ekte sukkertoppen.Jeg krevde en chorros for tort og svie, så jeg fikk en. 🙂 Senere dro vi opp på sukkertoppen. Der var det en kul butikk hvor jeg kjøpte meg en singlett/trøye.

——–

Neste dag eller noen dager etter dro vi for å se på Streetart. Jeg liker streetart fordi det er så kult med kunst.

This slideshow requires JavaScript.

En dag etter skulle vi dra til Kristus-figuren. Mamma stoppet oss litt fordi hun ville ta noen bilder av en trapp. Så dro vi til Kristus-figuren. Vi gikk under mange trær og bambus stilker. Det var kok-varmt men gøy, så det gikk fint. Vi kunne se sukkertoppen i utsikten. Når vi var på tur ned fra Kristus-figuren dro jeg og mamma inn i en butikk, jeg kjøpte meg et veldig fint smykke som så ut som en diamant, men det var bare glass.

This slideshow requires JavaScript.

Etter det dro vi til en kirke. Jeg skjønner ikke hvorfor det alltid er glassmaleri i kirker. Vi dro på stranden noen ganger og jeg og mamma laget sandslått. Det kom en liten jente som ville være med, så hun fikk det. Mammaen hennes ble også med! 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Etter Rio dro vi til en by som het Paraty. Vi var på et veldig fint hotell rett ved stranden. Når det ble kveld dro vi på en restaurant som het Luna, men den var stengt så vi dro på den ved. Det var god mat og jeg dro ned på stranden for å plukke skjell. Når vi hadde sovnet, ble det plutselig en ny dag. Da hadde mamma planlagt noe kjedelig. Hun tok meg med til gamlebyen. Det var ingenting gøy med det, eller det var litt gøy å hoppe i sølepytter. Når vi hadde vært der lenge spiste vi mat. Mamma bestilte en “bananas frites” til dessert. Jeg endte opp med en jeg og.

This slideshow requires JavaScript.

Alle bildene av mamma var med finfjes på kamera. Hun har mange flere rynker!!!! Mamma sier at damer over 47 år trenger finfjes på grunn av rynkene. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s