Ramadan og Id

I dag kom vi til Qatar. 🙂 Her har de Ramadan (fastemåned hvor de ikke kan spise eller drikke fra soloppgang til solnedgang bortsett fra barn, eldre og syke). Jeg er heldigvis barn og kan spise potetgull. Mamma, Emeric og Ib glemte at det var Ramadan, så de spiste litt potetgull også. Mamma ble glad når hun så en som jobbet på flyplassen også spiste chips. LOL  Jeg tror mamma gleder seg til Id (slutten av Ramadan). Da kan man spise så mye man vil. Luna Noor Winnem

20160628_182455

 

11 thoughts on “Ramadan og Id

 1. Heia Luna. Du får nok møte og oppleve mange fremmede skikker og tradisjoner i året som kommer. Spennende er det! — Og nyt at du er barn 🙂
  Vi gleder oss til å lese mer fra deg på “Luna’s corner”.
  Klem ❤

  Liked by 1 person

 2. Hei!😀 Tøff oppstart må jeg si, men tenker dere er jo ikke muslimer og da kan dere vel spise.(?) Det blir jo rene slankekuren om dere skal faste hele måneden. Håper dere har fine opplevelser og at dere nyter turen. Virkelig spennende og svært tøft gjort å legge ut på denne reisen! Fortsatt god tur!😀

  Liked by 1 person

  • Hei, tante! Ja, vi kan jo spise, men forsøker å ikke friste med Sørlandschips – som er sååååå godt! He, he! Og nå er ramadan snart over… Neida, vi spiser selvfølgelig mat, men blir nok litt slankere på turen av andre grunner (ikke alt vi har spist som helt er tilpasset våre ganer enda…). Vi må nok arbeide for å klare å spise veldig forskjellig mat enn det vi er vant fra hjemmefra en stund nå. Det går mye i fersk frukt, Calamari og ris. Ønsker dere en super kveld!

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s