Luna Noor om Hong Kong

20160904_113401_012

Vi reiste med tog til Hong Kong fra Guilin i Kina. Emeric hadde chattet med en som heter Zinni eller Zang Wai Sem, som hun hette på Kantonesisk. Hun hadde gått i klassen til Emeric i Trondheim året før. Hun og familien ville vise oss de kuleste stedene i Hong Kong. Hun hadde en venninne som het Jessy. Jessy kunne ganske mye Norsk for hun hadde også bodd i Norge. De viste oss en KJEMPEBUDDA som hadde et museum inne i seg. Og på et sted som heter “The Peak”, der hadde vi utsikt over hele byen. Vi spiste en falsk dessert som så ut som en BÆSJ. Huff!!!

zinni15 20160904_222008

2 thoughts on “Luna Noor om Hong Kong

  1. Hei igjen!😀 Så fantastisk morsomt at dere traff denne jenta som kunne vise dere de “beste” serverdihetene!👍 Dette måtte være ekstra morsomt for Emeric!😀 Og jeg tenker “verden er kanskje ikke så stor likevel”!😀 Tror dere har det alle tiders og trives godt!😀 Jeg tenker veldig mye på dere og hvordan dette må oppleves.😀 Synes dere er SÅ tøffe. Sist lørdag var det et helsides bilde av dere i VG (dette bildet og reklamen om bytte av bank)!😀 Kjempeartig og bra! Hils alle og fortsatt god tur og flotte opplevelser!😀 Klem

    Like

    • Hei! Ja, Zinni var skikkelig koselig. Hun og foreldrene tok oss med overalt i Hong Kong. Det var kjempefint. Lykke til med høsten i Norge. Klem Luna Noor

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s