Luna Noor om Zimbabwe

20160719_121342

Vi tok tog fra Victoria-fallene til Bulawayo. I Bulawayo kjørte vi taxi for å komme til huset vi skulle bo i. Det tok ganske LLLLAAAANNNNGGGG tid. Når vi endelig var fremme til huset oppdaget vi at huset der var mye større en huset vårt. Vi møtte en trivelig dame som het Ellen. Hun hadde vokst opp uten sine egne foreldre. Fordi hun hadde en mor som var mørk og en far som var hvit så ble de splittet opp da hun var baby. Hun fikk heldigvis etter hvert en familie. Og nå sier hun at det ikke er noe vits å bli sur og gammel for ting som allerede har skjedd. Jeg møtte en vakthund som var veldig ivrig og søt. I Bullawayo var det mange gamle trær og fin natur. Vi var i en stor park hvor dette treet som jeg kunne klatre i sto. Her spiste jeg også verdens beste friterte banan.

20160720_134951

20160723_190536

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s