Luna Noor om Sør-Afrika

I Sør-Afrika bodde vi i Johannesburg som var kjent for mye kriminalitet. Der fikk vi bønner til frokost hver dag. WASABI er verdens BESTE restaurant. Akkurat som på serien Kickin`it, Bobby Wasabi. Vi dro på fornøyelsespark der jeg tok min første loop på berg og dalbanen KULT! Vi dro på et Museum som het “Apartheidmuseet”. Der fikk vi vite om systemet som skilte svarte og hvite i Sør-Afrika i mange år. Så besøkte vi NELSON MANDELAS hus. Han var veldig annerledes enn de andre svarte som bodde der. Han kjempet i mange år for å få hvite og svarte i lag. Men han måtte sitte 27 år i fengsel for meningene sine. DET ER URETFERDIG DET!!!

20160723_182752

20160725_123952 20160725_133224

 

4 thoughts on “Luna Noor om Sør-Afrika

 1. Hei!😀 Jeg blir så imponert av det du skriver og måten du gjør det på!!!😀 Du er fantastisk flink, altså!😀 👏👏👏 Du er kjempeheldig som får være med på denne turen og oppleve det du gjør!😀 Tenk så mye du historie du får med deg og samtidig at du får besøke alle disse kjente stedene.😀 Jeg tenker du er et “lite” levende og vandrende leksikon!😀 Heldiggris (!) er du!😀👍 Hilsen og klem

  Liked by 1 person

  • Hei, tante Greta! 🙂 Tusen takk for at du liker det jeg skriver. Ja jeg får oppleve ganske mye men jeg savner vennene mine. Det er artig å få se så mye men det er litt tøft noen ganger også. Ikke alle har det like bra. Det er ikke så artig å se. Klem fra Luna Noor. Skal hilse fra mamma og pappa og Emeric og Ib

   Like

 2. Heia Luna-snuppe-tuppa! Det er så hærlig å se at dere har det flott og opplever så utrolig mye. Elsker å lese innleggene på bloggen; dine opplevelser og tanker, mammas utrolige flotte bilder og pappas “fakta”-betraktninger.
  Her er det skikkelig høst nå. Mørkt, regn og rødt og gult løv på trærne………
  og du kan sitte nede i India-varmen og vifte med tærne 😉

  Hils mamma, pappa, Emeric og Ib så mye ❤

  Liked by 1 person

  • Hei, tante Astrid! Jeg håper dere har det fint. Det er ganske varmt her ja. Så fint at du liker å lese bloggen. Jeg skal skrive litt om hvert sted vi har vært så det blir nok mer å lese. 🙂 Skal hilse fra mamma og pappa og Emeric og Ib

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s